Switch to full style
Uudet jäsenet, lukekaa tämä osio ensimmäiseksi kun rekisteröidytte! Foorumin ylläpitäjät ja moderoijat voivat tiedottaa tässä foorumiin liittyviä asioita.
Lähetä vastaus

Ronnylan ulkoasusta!

14 Marras 2013, 18:46

Hei kuolaaja ystävät!

Sellainen asia, että täällä Ronnylassa ei pysty vaihtamaan itse mieluisaa tyyliä, koska uutta Ronnylaa kasatessa sattuneen pienen mokan takia se ei onnistu, ja tarvittaisiin mielipiteitä asiaan liittyen. Tässä on siis nyt kaksi vaihtoehtoa:

1. Jos halutaan että jokainen pystyy vaihtamaan tyyliä mikskä haluaa, niin täytyy tehdään uusi Ronnyla ja siirtää varmuuskopio täältä sinne, ja sitten voi taas vaihtaa jokainen ulkoasun sellaiseksi kun haluaa.

TAI

2. Annetaan olla tällainen. Ylläpitäjä pystyy tosin vaihtamaan tyylin niin että se muuttuu sitten kaikilla samanlaiseksi. Mutta sitten on se, että kaikki ei ehkä tykkää samasta tyylistä.

Että mitäs tehdään? Olisihan se kiva että pystyisi vaihtelemaan tyyliä mielen mukaan, mutta toisaalta sitten ei jaksaisi taas muuttaa täältä, vaikka eihän siinä nyt olisi kovinkaan suuri vaiva. Kertokaahan mielipiteenne.

Re: Ronnylan ulkoasusta!

14 Marras 2013, 18:55

Mä oon niin tottunu tähän "automaattiseen" tyyliin, että ei mua ole Lariakselassakaan edes kiinnostanut katsoa, että mitä muita tyylejä sitä olis tarjolla. Mä oon ihan tyytyväinen tähän tyyliin, enkä haluais että taas täytyy otella varmuuskopioita ja siirrellä Ronnylaa jonnekin.

Re: Ronnylan ulkoasusta!

14 Marras 2013, 18:56

Mun mielipide on, ettei alettais enää säätää mitään. Sittenhän hymiötkin pitäs taas tehdä uusiks vai mitä? Eli aivan turhaa, mä en ainakaan ala siihen enää kertaakaan. :D Plus mun mielestä foorumin tyyli joko kelpaa kaikille tai sitten ei kelpaa. Voihan sitten nurista, jos ei tyyli jotakuta miellytä mutta mun mielestä esim. tää tyyli on just hyvä ja oon tottunu jo tähän, että en menis sitä ees vaihtamaan. :)

Re: Ronnylan ulkoasusta!

14 Marras 2013, 19:02

Del kirjoitti:Mun mielipide on, ettei alettais enää säätää mitään. Sittenhän hymiötkin pitäs taas tehdä uusiks vai mitä? Eli aivan turhaa, mä en ainakaan ala siihen enää kertaakaan. :D Plus mun mielestä foorumin tyyli joko kelpaa kaikille tai sitten ei kelpaa. Voihan sitten nurista, jos ei tyyli jotakuta miellytä mutta mun mielestä esim. tää tyyli on just hyvä ja oon tottunu jo tähän, että en menis sitä ees vaihtamaan. :)


Joo mutta entä jos nitris haluaisikin itselleen sellaisen vihreän tyylin? :lol: Eli tää sininen tyyli häipyisi pois? :lol: Tai kun nitriksellä on sellainen vihreä Lariakselassa ja tällee niin. Mulle siis käy kaikki hali_hehe

Re: Ronnylan ulkoasusta!

14 Marras 2013, 19:07

Okei no.. mulle ihan sama, mutta sanon suoraan, että en laita hymiöitä enää kertaakaan, koska se on aivan turhaa, että samat asiat tehään 200 kertaa. :/

Re: Ronnylan ulkoasusta!

14 Marras 2013, 19:14

Jos saan sanoa mielipiteeni, niin mun mielestä tää kelpaa aivan hyvin mulle! Lariakselassakin on tää sama tyyli ja en kyllä jaksaisi muuttaa enää kertaakaan lähiaikoina.

Re: Ronnylan ulkoasusta!

14 Marras 2013, 19:36

Mulle käy tää kans mainiosti - ei se ulkonäkö vaan sisältö... tsih

Re: Ronnylan ulkoasusta!

14 Marras 2013, 19:59

Kyllä tämäkin tyyli mulle käy jos suurin osa haluaa tämän pitää. Entäs sitten, laitetaanko myös tänne joulukuussa se joulutyyli? Se punainen?

Re: Ronnylan ulkoasusta!

14 Marras 2013, 20:04

Mä tykkäisin jouluteemasta. ^^

Re: Ronnylan ulkoasusta!

14 Marras 2013, 20:21

Tämä sopii minulle oikein mainiosti! Pääasia, että juttu luistaa! heippa

Re: Ronnylan ulkoasusta!

01 Helmi 2014, 02:39

Älkää pelätkö, saatte vaihdettua tyylinne takaisin omalta sivultanne ;) Täytyy vaan aina kikkailla jos haluaa oletustyyliä muuttaa ja pitää laittaa se ensin pakotetuksi kaikille niin se toimii vierailijoille.

Re: Ronnylan ulkoasusta!

01 Helmi 2014, 09:17

Vaihdettu!*virnistää*
Lähetä vastaus